CASTELLAR

Els comerços de Castellar guanyadors del 53è concurs d’aparadors reben els guardons de l’Ajuntament

Lídia Moix (Copisteria Disscopi), Alicia Beneyto (Luque & Luque Sabaters) i Anna Maria Guàrdia (Pentina’t Estiliestes) han rebut avui els guardons que atorga l’Ajuntament de Castellar en el marc del concurs d’aparadors de Nadal de 2022 de mans de l’alcalde, Ignasi Giménez, i de la regidora d’Activitat Econòmica, Anna Marmol.

A l’acte, que s’ha celebrat a la Sala de la Capella del Palau Tolrà, també ha rebut el seu diploma Júlia Lluelles (Llullu Cakes), per haver resultat guanyadora del premi popular al millor aparador del municipi.

Foto de família del lliurament de premis del Concurs d’Aparadors de Nadal 2022 / CEDIDA

En concret, els premis han consistit, respectivament, en xecs per valor de 500 euros el primer premi (Copisteria Disscopi), 300 euros el segon premi (Luque & Luque Sabaters), 100 euros el tercer premi (Pentina’t Estilistes) i un assessorament especialitat en l’àmbit de comerç per al premi popular (Llullu Cakes).

D’altra banda, ahir dimarts, 14 de març, es va celebrar l’entrega de premis de la demarcació a la Cambra de Comerç de Sabadell, on també es van lliurar els diplomes al 1r premi i al vot popular de cada municipi. El concurs d’aparadors de Nadal, que cada any organitza la Cambra, va arribar el desembre passat a la seva 53a edició.

Comentaris
To Top