Publicitat
CASTELLAR

Proposen atorgar a títol pòstum la Medalla de la Vila al desaparegut Albert Cornet

El catedràtic castellarenc va morir el passat mes de desembre

La Comissió d’Honors i Distincions de Castellar del Vallès va acordar dimarts passat sotmetre a consideració del Ple l’atorgament a títol pòstum de la Medalla de la Vila al castellarenc Albert Cornet Calveras, que va morir el passat mes de desembre. La distinció, que es votarà en la sessió ordinària del ple municipal del proper mes d’abril, reconeix la trajectòria professional de Cornet com a professor catedràtic d’electrònica i investigador en enginyeria electrònica i biomèdica. Alhora, també reconeix la seva implicació en la vida cultural i esportiva del municipi, especialment al capdavant del Ball de Gitanes, entitat que va presidir durant 15 anys, i també com a jugador de la UE Castellar i entrador de la Penya Deportiva de Lahiguera.

Després d’una llarga trajectòria en el món acadèmic, el setembre del 2021, Cornet va rebre una distinció a la qualitat docent per part del Consell Social de la UB per la seva trajectòria orientada a la millora constant dels aprenentatges i la qualitat docent. El catedràtic va morir el passat 2 de desembre als 67 anys a causa d’una malaltia que havia patit els darrers mesos.

Mor Albert Cornet, catedràtic de la UB

Publicitat
Comentaris
To Top