Diners

Una popular cadena de pizzeries arriba a Sabadell

Pizzeria Grosso Napoletano Sabadell

Grosso Napoletano aterrarà a la ciutat el pròxim 26 de maig amb un restaurant al carrer de Gràcia

Imatge de pizzes artesanes de Grosso Napoletano / CEDIDA

La cadena de pizzeries Grosso Napoletano, amb presència al conjunt de l’Estat, aterrarà a Sabadell en els pròxims mesos, abans de l’agost. L’empresa obrirà una pizzeria al carrer de Gràcia, just al local on hi havia El Grazia, en què treballaran 14 persones, segons ha pogut saber el Diari de Sabadell.

Aquesta obertura a la nostra ciutat forma part de la seva estratègia d’expansió: Grosso Napoletano disposa de 26 restaurants repartits en 8 ciutats espanyoles i l’objectiu és acabar l’any amb 42 locals en 16 ciutats i, a més, explorar el salt internacional. Així ho assegura el soci i director general de la cadena, Bruno González, qui apunta que l’aposta per Sabadell és ferma. “La pizzeria de Sabadell ens ajudarà a consolidar la nostra presència a la província de Barcelona i estem segurs que tindrem una bona acollida. Tenim moltes ganes d’obrir el nou restaurant”, destaca.

Pizzeria Grosso Napoletano

Imatge del cartell promocional de la nova obertura de la pizzeria de Grosso Napoletano a Sabadell, al carrer de Gràcia / AINA TORRES

Pizzes a l’estil napolità

Grosso Napoletano, fundada per Hugo Rodríguez de Prada i Jorge Blas el 2017, elabora pizzes de massa fina i elàstica amb vores gruixudes i esponjoses, a l’estil napolità. L’empresa elabora la massa amb una recepta pròpia, amb una doble fermentació de 48 hores, i els ingredients són d’origen italià, importats dos cops a la setmana des d’Itàlia. A més, les pizzes estan elaborades en un forn de llenya, fet per una família d’artesans de Nàpols.

La primera obertura de la cadena va tenir lloc a Madrid i, des de llavors, Grosso Napoletano ha incrementat exponencialment la seva presència a l’Estat. Bruno González apunta que el motiu principal del creixement de l’empresa ha estat la bona resposta dels clients. “Vivim obsessionats amb el feedback que ens donen cada dia els nostres clients. Som humils i sempre volem millorar”, afegeix.

Un disseny especial

Així mateix, des de Grosso Napoletano ja estan treballant per adequar el local de la seva nova pizzeria de Sabadell, que també tindrà servei a domicili a través de la pàgina web de la companyia i las plataformes Glovo, Uber i JustEat. “Li donem molta importància al disseny i adequació dels nostres locals per afavorir l’experiència dels comensals”, assenyala González.

El nou restaurant de Grosso Napoletano obrirà, a partir del 26 de maig, de dilluns a diumenge de 13 h a 24 h. Els preus de les pizzes ronden entre els 9 i els 17 euros. L’empresa també disposa d’una carta de pizzes sense gluten.

Comentaris
To Top