Ciutat

Noves incorporacions a la candidatura del PSC a Sabadell

Víctor Motos i Laura Pineda se sumen al projecte liderat per Marta Farrés de cara a les eleccions municipals

La candidatura del PSC a Sabadell per a les eleccions municipals del mes de maig ha incorporat dues cares noves, tal com ha anunciat l’alcaldessa, Marta Farrés, a través d’un vídeo publicat a les xarxes socias: “Estic molt contenta que hagin decidit sumar-se al nostre projecte”, ha celebrat.

Es tracta de Víctor Motos, infermer, i Laura Pineda, mestra de primària, que esperen aportar la seva experiència des del sector de la sanitat i el món educatiu, respectivament. Els dos s’han mostrat orgullosos de sumar-se al projecte i han assegurat treballar en els pròxims mesos per revalidar l’alcaldia a Sabadell.

Farrés ha remarcat que es tracta de “dos àmbits que són molt importants pel projecte de ciutat”. Les noves cares s’afegeixen a la llista als noms ja confirmats de Pol Gibert i Adrián Hernández, tot i que no s’ha detallat en quina posició aniran.

Comentaris
To Top