Ciutat

La Crida vol esclarir “la pluja d’acusacions creuades” després de la destitució de Jesús Rodríguez

El conjunt s’ha abstingut de fer valoracions respecte a les presumptes amenaces i coaccions que va patir l’alcaldessa per part de Rodríguez

Les reaccions després de la destitució del fins ara tinent d’alcaldessa i regidor Jesús Rodríguez per presumptes amenaces i coaccions ja ha estimulat reacció entre els grups municipals. En un contacte amb els mitjans de comunicació a correcuita aquest dimarts al matí, la Crida per Sabadell ha demanat posar llum a la “pluja d’acusacions creuades entre Farrés i Rodríguez” després que esclatés la notícia. La portaveu del conjunt, Nani Valero, ha demanat “esclarir fets si existeixen dubtes”, fent referència a unes “suposades irregularitats” en un expedient d’Smatsa que Jesús Rodríguez va anunciar després de ser destituït.

Valero ha reblat que “el PSC embruta el nom de la ciutat amb les seves pugnes de poder” i s’ha dirigit directament a l’exregidor Jesús Rodríguez, a qui ha demanat que “si hi ha irregularitats, cal que les denunciï”. A banda, la número dos a les llistes de la Crida, Anna Lara, ha lamentat que “els mitjans de comunicació van tenir accés a la informació abans que els grups municipals”; una situació, diu, que prova “la manca de transparència i de menysteniment que té el PSC”.

“No ho posem en dubte, però no entrem a valorar-ho”

Preguntada per les presumptes amenaces i coaccions que va patir l’alcaldessa per part de Rodríguez, Valero ha assegurat que tot i que “no posem en dubte el que ha passat, no entrarem a valorar-ho”.

Comentaris
To Top