Ciutat

Comencen les obres d’ampliació del Centre Cívic de Sant Oleguer

Les obres d’ampliació del Centre Cívic de Sant Oleguer per donar més espai a les entitats ja estan en marxa. Els treballs han començat per la delimitació de l’entorn on s’actuarà, tant a la façana del carrer de Sol i Padrís com a la de l’avinguda de Pablo Iglesias.

Obres a l’entrada del Centre Cívic de Sant Oleguer / VÍCTOR CASTILLO

S’inverteixen 3 milions d’euros i la previsió és que les obres acabin en un any i mig, a principis de 2024.

El projecte d’ampliació el va idear l’anterior govern quadripartit i ara s’executen els treballs, que pretenen ampliar l’espai destinat a les entitats i, en part, destinar-ne a l’Escola de Música. Es mantindran els espais dels carrers del Jardí i de Sant Oleguer, als quals se sumarà el del carrer de Sol i Padrís. L’ampliació també permetrà donar més espai a les entitats.

L’exterior del Centre Cívic, ja delimitat per les obres / VÍCTOR CASTILLO

Les obres permetran que el Centre Cívic de Sant Oleguer guanyi 2.735 metres quadrats de superfície, amb dos nous volums, un en planta baixa i l’altre en primer pis. L’entrada a l’equipament també es reformarà i ampliarà, ja que es reubicaran la consergeria i els despatxos d’administració i oficines.

Comentaris
To Top