Ciutat

Jordi Garcia, nou gerent de CIPO

El càrrec l’ocupava provisionalment Joan Madaula, president de l’entitat

El sabadellenc Jordi Garcia ha estat nomenat nou gerent de CIPO, un càrrec que ocupava provisionalment Joan Madaula, president de l’entitat, des del passat mes de desembre. Amb un perfil financer i empresarial, Garcia compta amb una llarga experiència en el tercer sector i, més concretament, en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual: durant els últims nou anys, ha liderat la Fundació Rubricatus (El Prat de Llobregat), la qual comparteix missió amb CIPO, on va crear una cultura innovadora i d’intraprenedoria per desenvolupar noves línies productives.

Des del 2019, és membre de la Junta de Dincat, principal representant de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya, que agrupa gairebé tres-centes entitats socials, i del Patronat de la Fundació Hàbitat3, entitat gestora d’habitatge social per a persones en situació de vulnerabilitat impulsada des del tercer sector social de Catalunya.

Il·lusionat amb el nomena,emt

Joan Madaula ha destacat la importància de conèixer prèviament el sector per ocupar la Direcció de la cooperativa. “En aquests moments, CIPO té en marxa projectes i objectius molt ambiciosos que requerien algú que conegués les dinàmiques, l’estructura i els agents que intervenen en tots els processos, una qualitat que el Jordi compleix amb escreix”.

Garcia, que va viure fins a la seva adolescència a Can Deu, a tocar de CIPO, s’ha mostrat entusiasmat amb l’inici d’aquesta nova etapa en la seva carrera professional. “Em fa especial il·lusió tornar a Sabadell per liderar el projecte de CIPO, una entitat que ha format part de la meva història vital”, ha celebrat.

Comentaris
To Top