Oci i cultura

FOTOS | El Cebafoc encén Sabadell

cebafoc
Els més petits també han volgut gaudir del foc / David Chao

Els carrers de Sabadell s’han tornat a omplir de foc i flama aquest dissabte. El motiu ha estat la novena edició del Cebafoc, la gran festa del foc de les colles de diables de la ciutat. Esdeveniment que enguany ha estat organitzat per lesBruixes del Nord, els Sentinelles d’Arkëmis, les Forques de Can Deu i els Diables de la Creu Alta. A més a més de les colles sabadellenques, també s’han pogut observar entitats convidades com és el cas de la colla de Reus o els Tronats del Tabal, de Rubí, entre altres.

cebafoc

/ David Chao

cebafoc

/ David Chao

cebafoc

/ David Chao

cebafoc

/ David Chao

cebafoc

/ David Chao

cebafoc

/ David Chao

cebafoc

/ David Chao

cebafoc

/ David Chao

cebafoc

/ David Chao

cebafoc

/ David Chao

Comentaris
To Top