Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dijous 30 de març a Sabadell

Repassem les informacions més rellevants de les últimes hores a la ciutat

La segregació escolar a Sabadell ha disminuït un 18% a primària i un 9% a secundària en 10 anys; però encara està per damunt del 30%. Fem una radiografia de la situació a la ciutat.

A les notes hi diria: “progressa adequadament, però ha de continuar treballant”. La segregació escolar a Sabadell, que fa referència a la desigual distribució de l’alumnat vulnerable i el no vulnerable en els diferents centres d’una xarxa educativa, ha disminuït lleugerament en els darrers deu anys.

La segregació escolar a Sabadell baixa, però segueix a la zona vermella

El festival Embassa’t tenia reservada la notícia bomba per fer especial el seu 15è aniversari. The Tyets, a la cresta de l’onada del panorama musical català, clausurarà l’edició de 2023 a l’Amfiteatre del parc de Catalunya, diumenge 21 de maig a les 20h.

The Tyets tancarà la 15a edició del festival Embassa’t de Sabadell

Els nivells de contaminació a Sabadell excedeixen els límits marcats per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), impactant directament en la salut de la ciutadania. Un dels motius d’aquesta problemàtica és el volum de trànsit que travessa la ciutat, amb més de 22.000 vehicles circulant per la Gran Via diàriament.

La Gran Via, focus de contaminació i epicentre de la congestió

Les càmeres de videovigilància són cada dia més presents a l’espai públic de Sabadell. L’aposta de l’Ajuntament és una evidència i en els darrers mesos, la instal·lació de nous dispositius ha anat conquerint nous barris, en places i carrers, amb l’objectiu de millorar la seguretat a les diverses zones. Es preveu arribar pròximament a la cinquantena.

Més de 50 càmeres de videovigilància a Sabadell: on es col·locaran els nous aparells?

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell van detenir aquest dimecres a la tarda una persona com a presumpta responsable d’haver disparat a una altra al barri de la Creu Alta. El succés ha tingut lloc a la confluència dels carrers Pare Clerch i Paco Mutlló.

Un tiroteig a la Creu Alta acaba amb un detingut

Dues persones van ser gravades circulant en un patinet en plena C-58. El vídeo, publicat a Twitter, mostra els dos nois a sobre del vehicle, circulant pel voral de l’autopista.

VÍDEO | Cacen dues persones circulant en un patinet en plena C-58

Publicitat
Comentaris
To Top