Diners

Obre a Sabadell Frame Games, una escola de programació de videojocs

Frame Games Sabadell

Sabadell compta des d’aquesta setmana amb una escola superior enfocada en l’ensenyament d’art digital, programació i disseny gràfic. Es tracta de Frame Games, creada pels vallesans David Saura (conseller delegat) i Jonida Cela (directora financera).

El centre, situat en unes instal·lacions de 1.000 metres quadrats a la Zona Hermètica de Sabadell, disposa de sis especialitzacions diferents: animació 2D, modelatge 3D, concept art, animació 3D, programació i disseny de videojocs i VFX Efectes Visuals. Cada una d’elles té un període acadèmic de 3 anys i tenen un preu aproximat de 5.000 euros.

Imatge d’una de les aules de Frame Games / CEDIDA

Totes les especialitzacions estan enfocades al món laboral i, per això, des de Frame Games ofereixen pràctiques laborals en empreses del sector i una borsa de treball. L’escola també compta amb cursos d’anglès gratuïts, bootcamps de desenvolupament web i cursos per a nens d’entre 10 i 15 anys.

Aquest divendres, Frame Games ha inaugrat les seves noves instal·lacions. L’acte ha comptat amb la presència institucional de la regidora de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montserrat González, i de la directora general d’Innovació i Cultura Digital de la Generalitat de Catalunya, Marisol López.

200 persones interessades

De moment, Frame Games ja ha rebut correus electrònics i trucades de fins a 200 persones, les quals estan interessades en la seva oferta formativa. “A Espanya gairebé no hi ha centres educatius especialitzats en animació digital, programació de videojocs, disseny gràfic, etc. Nosaltres volem ser l’escola de referència en el sector a escala estatal”, remarca David Saura.

Imatge de l’entrada de Frame Games / CEDIDA

Comentaris
To Top