Diners

Illa, convençut que l’acord per la ronda Nord es tancarà “aviat”

Illa encara la recta final de la campanya electoral del 14-F

ERC i el PSC van pactar que l’acord entre Govern i Ministeri s’havia de tancar el primer trimestre d’aquest 2023

[Per Laura Massallé]

El líder del PSC, Salvador Illa, s’ha mostrat aquest divendres convençut que el Govern català i el Ministeri de Transports acabaran arribant a un acord per tancar el conveni per executar la ronda Nord entre Terrassa i Sabadell, un dels principals punts que els socialistes van posar sobre la taula per aprovar els pressupostos de la Generalitat.

La ronda Nord evitarà sis de cada deu cotxes de la Gran Via de Sabadell


“Tinc tota la confiança en la signatura del president Aragonès. He tingut converses recents amb ell que em fan refermar en aquest fet”, ha indicat Illa després de participar a Terrassa en una trobada organitzada per Pimec amb el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luís Escrivá.

ERC i el PSC van pactar que l’acord entre Govern i Ministeri s’havia de tancar el primer trimestre d’aquest 2023, un termini que acaba aquest divendres, però el cap de l’oposició ha assegurat que “no em ve d’un dia ni d’una setmana”.

Fins a quatre documents han intercanviat la Generalitat i el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, però l’executiu català discrepa de la proposta i rebutja la fórmula de finançament de la ministra Raquel Sánchez.

“Soc perfectament conscient que vam signar que el primer trimestre d’aquest any això quedaria resolt, però no em ve d’un dia ni d’una setmana“, ha insistit aquest divendres Salvador Illa. “S’hi està treballant i tinc confiança en què això acabarà aviat i bé“, ha dit el líder socialista.

Comentaris
To Top