Diners

Sabadell registra l’atur més baix des del juliol del 2022

/ V. ROVIRA

Per segon mes consecutiu, el nombre de persones aturades a Sabadell disminueix. La ciutat va tancar el passat mes de març amb 11.469 sabadellencs sense feina, setanta-vuit menys que el passat febrer, segons les dades publicades aquest dimarts pel Ministeri de Treball i Economia Social. Respecte el mateix període del passat 2022, l’atur ha  disminuït un 4,7% (-565 persones).

Sabadell no registrava un nombre d’aturats més baix des del passat juliol del 2022, quan aleshores a la ciutat hi havia 11.403 persones sense feina, essent la tercera millor xifra des de l’agost del 2008. Al conjunt del Vallès Occidental les dades d’atur també han baixat notablement, situant-se en 45.549, prop de 500 persones (454) menys que el passat febrer. Respecte a Terrassa, Sabadell continua molt per sota pel que fa al nombre d’aturats (1.320), si bé és cert que durant el mes passat la reducció del nombre d’aturats va ser superior (81).

A Catalunya, la xifra d’ocupats també ha crescut amb un total de 33.358 ocupats durant el mes de març, gràcies en bona part a les contractacions per la campanya de Setmana Santa.

Comentaris
To Top