Ciutat

Uns aiguamolls, l’alternativa dels detractors del SurfCity

La parcel·la on es planteja ubicar el projecte del SurfCity / A. T.

La Plataforma en Defensa del riu Ripoll fa un pas endavant en la seva oposició a la piscina d’onades, oferint una alternativa al projecte del SurfCity. Aquest matí, els detractors han presentat una proposta que consisteix a crear uns aiguamolls per “millorar l’oci, el lleure, la salut pública, l’esport per la ciutadania i apostar per la renaturalització i la biodiversitat”.

La ubicació d’aquestes tres llacunes, seria al Pla dels Cartrons, en els terrenys on es vol ubicar la piscina d’onades, per tal d’evitar que “es destrueixi el territori i evitar malbaratar la natura amb propostes irreals i inversemblants que només busquen el lucre econòmic a canvi de destruir el patrimoni natural del Ripoll”, han apuntat.

Aquests aiguamolls, segons asseguren els membres de la Plataforma en Defensa del Riu Ripoll, seria un espai per atraure i generar biodiversitat, de resiliència climàtica i un espai d’ús comú. A més, a part de les diverses llacunes, i dins del projecte dels aiguamolls, es proposa l’adequació i senyalització de tres recorreguts de diverses distàncies (1.500 m, 3.500 m i 5.000 m) per aprofitar “la ubicació propera a la Pista Coberta i impulsar aquesta activitat popular atlètica, que és la cursa camp a través a la natura”.

/ CEDIDA

/ CEDIDA

/ CEDIDA

Comentaris
To Top