Oci i cultura

‘El Senyor dels Anells’, amb música en directe de l’Orquestra Simfònica del Vallès

Orquestra Simfònica del Vallès

La proposta inèdita se celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona i al Wizink Center de Madrid

L'Orquestra Simfònica del Vallès interpretant la música del film / CEDIDA

Els apassionats de J. R. R. Tolkien podran gaudir per primera vegada a Europa d’un esdeveniment únic. L’Orquestra Simfònica del Vallès interpretarà en directe la música de la trilogia d’El senyor dels Anells, mentre les pel·lícules es projecten en una pantalla gegant, en versió original subtitulada. Sota la direcció de Ludwig Wicki, la proposta inèdita se celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona (14, 15 i 16 d’abril) i Wizink Center de Madrid (7, 8 i 9 d’octubre).

Les pel·lícules que conformen la trilogia (La germandat de l’anell, Les dues torres i El retorn del rei) es projectaran repartides, en ordre, entre els tres dies, tant a Barcelona com a Madrid. Hi ha disponibles abonaments per a veure-les totes.

La banda sonora s’interpreta en directe per més de 90 músics de l’Orquestra Simfònica de Vallés, una de les més emblemàtiques del país amb gairebé 40 anys d’història. A l’orquestra, s’hi uniran la soprano Kaitlyn Luskuna i una seixantena de veus del Cor Madrigal, Cor Bruckner i el cor infantil Cor Vivaldi.

Organitzat a Espanya per Concert Studio, la producció original és del mateix compositor Howard Shore i la productora CAMI Music LLC. La música dels films ha estat premiada amb diversos Oscar i Grammy.

Comentaris
To Top