Oci i cultura

Triquell, distingit amb el Premi Mussol 2023

L’artista vallesà s’ha convertit en els últims mesos en un dels grans artistes del panorama musical català

Triquell s’ha convertit en els últims mesos en un dels grans artistes del panorama musical català. Després del seu pas pel programa de TV3 ‘Eufòria’, el músic vallesà s’ha consolidat com una veu reconeguda, amb temes com Jugular, que ha superat ja el milió de reproduccions a Spotify. A més, recentment ha presentat el seu primer àlbum, Entre fluids (Halley Records).

Ara, el reconeixement arriba des de casa seva. I és que Triquell ha estat enguany el guardonat amb el Premi Mussol de Sant Quirze 2023. Una distinció que s’atorga per la seva identificació amb el municipi i el seu paper com a veí il·lustre de la localitat. L’Ajuntament lliurarà aquest divendres guardó, en una edició que també ha servit per reconèixer l’Associació d’alumnes i amics de l’Escola l’Olivera amb el Premi Mussolada per la seva tasca en la dinamització de la ciutadania.

L’acte d’aquests reconeixements tindrà lloc a la Patronal a les 19 hores, i es preveu que compti amb l’assistència de les persones guardonades. Les entrades per assistir-hi ja s’han exhaurit.

Comentaris
To Top