Ciutat

ERC presenta proposta per reformar el Mercat de Campoamor i transformar la zona

Els treballs suposarien una inversió d’uns 17 milions d’euros

A un mes de les eleccions municipals, ERC Sabadell ha presentat una nova proposta del seu programa electoral. El projecte El sud mola proposa rehabilitar el Mercat de Campoamor, transformar la plaça de Picasso en un espai més verd i enllaçar-los amb un passeig al carrer de Feijóo i a l’espai entre el CAP Sud i el mercat.

Els republicans han presentat aquest divendres la iniciativa en un acte a l’indret que ha servit per reivindicar la importància del barri en la transformació de la ciutat. Els treballs suposarien una inversió d’uns 17 milions d’euros, amb una durada prevista d’uns cinc anys. L’alcaldable republicà, Gabriel Fernàndez, ha remarcat que la proposta serà una de les prioritats en cas de ser escollit alcalde, en el marc del programa Transformem Sabadell.

Acte d’ERC a Campoamor | D.S

“Aquest mercat és una peça clau de dinamització, de capacitat de desenvolupament i de vida per al barri i tota la ciutat”, ha defensat. “Tenim clar quin paper ha de tenir. No volem que continuï en l’estat actual. Cal una visió de conjunt per canviar l’entorn urbà d’aquesta zona de la ciutat”, ha sostingut, refermant el compromís per engegar el projecte “des del primer dia” i amb la participació activa dels paradistes i veïns de la zona.

Fernàndez ha criticat el model del PSC, sense accions i solucions a la zona, manifestant que “el Mercat de Campoamor no s’ha d’enderrocar: s’ha de rehabilitar amb una inversió necessària perquè els veïns dels barris del sud el necessiten i se’l mereixen”. A l’acte també hi han assistit els republicans Francisca Maya i Raül Garcia Barroso, que han destacat la fortalesa i el paper del barri en els canvis urbans que pretén desenvolupar la formació: “el sud mola”, ha conclòs el líder del grup municipal a Sabadell.

Comentaris
To Top