Ciutat

Les notícies més destacades del divendres 28 d’abril del 2023 a Sabadell

La ronda Nord marca l’actualitat a la ciutat

Fem un repàs a les informacions més rellevants de les últimes hores a Sabadell. El futur de la ronda Nord marca l’actualitat després de la reunió del dijous entre Govern català i Executiu espanyol.

En la segona trobada que van mantenir presencialment a Madrid, ambdós equips han constatat que coincideixen que el finançament de la infraestructura es farà a través dels pressupostos generals de l’Estat i que el traçat es limitarà al tram entre Sabadell i Terrassa.

El Govern català i el Ministeri de Transports “avancen” en la negociació de la ronda Nord

L’Audiència Nacional manté el processament per pertinença a organització terrorista contra els sabadellencs Jordi Ros, Clara Borrero i David Budria i els altres nou CDR en el marc de l’operació Judes. A vuit d’ells els atribueix també el delicte de tinença, dipòsit i fabricació d’explosius de caràcter terrorista.

L’Audiència Nacional manté el processament per terrorisme contra els encausats per l’operació Judes

El Fresc Festival 2023 seria un bon lloc perquè els amants de la cultura s’hi quedessin a viure. La sisena edició de la cita, del 25 de juny al 13 de juliol als Jardinets de la Caixa, torna a apostar per la singularitat que el caracteritza: un format íntim i un cartell eclèctic que combina teatre, música, poesia i, com a novetat, monòlegs.

El Fresc Festival revela el cartell del 2023: música, teatre, poesia i monòlegs

Ara farà un any, el pròxim 21-22 de maig, que es va registrar la primera calorada del 2022, amb registres que es van enfilar fins als 30 graus. Enguany, la primera forta pujada de la temperatura es registrarà durant aquest mes d’abril, segons avisen des del Servei Meteorològic de Catalunya: “A partir d’aquest dijous arribarà una massa d’aire molt càlid que provocarà un notable ascens de la temperatura. El seu punt àlgid serà entre divendres i dissabte”.

Temperatures pròpies d’estiu a Sabadell

Tot just falta un més per a les eleccions municipals a casa nostra. En les últimes hores, la Junta Electoral de Zona (JEZ) de Sabadell ha presentat les candidatures que es presentaran el 28-M i la novetat ha estat saber que hi havia la papereta de Valents. Serà una de les 11 opcions que tindrà la ciutadania a l’hora de dipositar el vot a l’urna.

Consulta totes les candidatures del 28-M a Sabadell

Comentaris
To Top