Ciutat

Núvols i pluja protagonistes d’aquest cap de setmana a Sabadell

Imatge d'arxiu d'un dia de pluja / LLUÍS FRANCO

Cels ennuvolats i pluja han marcat el cap de setmana al Vallès Occidental. Els primers ho van fer sobretot el dissabte, pel que fa als ruixats han arribat aquest diumenge a la tarda. Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya a la comarca s’ha superat el llindar d’intensitat per tempesta. A Sabadell s’han recollit 20 mm en 30 minuts i a Terrassa 30 mm en 30 minuts. És per això que s’ha activat l’avís violent durant la tarda del diumenge.

L’arribada d’aigua és una notícia positiva. I és que aquest mes d’abril del 2023 apunta a ser el període més sec mai registrat abans, segons dades de l’estació automàtica Sabadell-Parc Agrari, del Servei Meteorològic de Catalunya, amb menys de 2 litres durant trenta dies (1,9 mm). Sent el darrer precedent del període en qüestió va ser el del 2015, amb vint litres.

De cara a dilluns es preveu que continuï plovent a tota la comarca i un descens en les temperatures. Serà dimarts quan tornarà l’anticicló i el bon temps.

/ David Chao

/ David Chao

/ David Chao

Comentaris
To Top