Diners

Joieria Grau celebra els 75 anys de la mà de la intel·ligència artificial

Joieria Grau, que té un dels seus establiments a Sabadell, al passeig de Manresa, celebra aquest any el 75è aniversari amb una campanya que combina la tradició amb la innovació. L’empresa ha utilitzat la intel·ligència artificial per crear un model del futur que ha estat batejat com a GAIA amb motiu de la commemoració.

El nom fa referència a la mare del planeta Terra segons la mitologia grega i vol ressaltar la seva aposta per la tecnologia i la innovació, sense deixar de banda la seva tradició i qualitat en cadascuna de les peces. Aquesta filosofia ha permès integrar en el procés creatiu una figura que simbolitza el lligam entre el passat, el present i el futur.

La joieria ha creat una campanya innovadora, esdevenint pionera en l’ús d’IA al sector de la joieria. L’empresa argumenta així que la iniciativa mostra la visió disruptiva de Joieria Grau i el seu “compromís per oferir als clients experiències úniques i exclusives”. Des del seu naixement a Lloret de Mar el 1947, la joieria compta amb locals a Barcelona, Lloret de Mar i Blanes, a més de Sabadell.

Gaia, de la joieria Grau

Comentaris
To Top