Ciutat

El Llaminer es resisteix a marxar: la música de ‘Somriu al Nadal’ s’enfila a les 150.000 reproduccions

L'espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

Només durant el mes d’abril, la banda sonora del musical nadalenc, produïda per Xasqui Ten, va sumar 14.000 oients nous

Ja són més de 150.000 reproduccions (i creixent). La banda sonora del musical nadalenc made in Sabadell, el ‘Somriu al Nadal’, que va submergir la plaça de Doctor Robert en un èxit constant passi rere passi, encara segueix ben viva a les portes d’estiu. Un cop finalitzada la campanya de Nadal, les cançons registraven 65.000 reproduccions a les plataformes Spotify i Youtube; ara ja s’han enfilat a 151.271 plays. Poc s’esperaven els entranyables personatges del Calendari d’Advent, que posaven veu a la música de Xasqui Ten amb lletres de Joan B. Torrella i Míriam Vila, que la seva música continuaria sonant quan ja fa mesos que van acomiadar-se dels sabadellencs i sabadellenques. Senyal d’aquest creixement, és que només durant el mes d’abril la llista de reproducció va sumar 14.000 oients nous.

El rècord el té La Cançó del Llaminer, l’últim hit de l’endolcit personatge, que aglutina quasi 30.000 reproduccions; seguit de la cançó nadalenca per excel·lència a Sabadell, Somriu al Nadal, amb 16.000 reproduccions. ‘Somriu al Nadal’, medecina per a combatre la calor?

Així sonen les cançons de l’espectacle ‘Somriu al Nadal’ de Sabadell!

Unes 40.000 persones segons el recompte van assistir a les representacions del show Somriu al Nadal i el Calendari d’Advent a la plaça del Doctor Robert, en un espai que cada tarda quedava petit per gaudir de la posada en escena i d’aquestes cançons de producció 100% local.

Comentaris
To Top