Ciutat

Gabriel Rufián (ERC) insta a trencar l’hegemonia del PSC en un acte de suport a Gabriel Fernàndez

L’alcaldable d’ERC a Sabadell, Gabriel Fernàndez, ha rebut aquest dimecres el suport del seu homòleg a Santa Coloma de Gramenet, el també diputat Gabriel Rufián. Els republicans han atès la premsa a la plaça de la Creu de Barberà, on han reafirmat el seu compromís per millorar els barris del sud de la ciutat.

Fernàndez i Rufián, a la plaça de la Creu de Barberà / D.S.

Gabriel Rufián assegura que Fernàndez “és una gran persona que es creu molt aquesta ciutat, i la vol millorar”. I interpel·la els votants per trencar l’hegemonia socialista que durant anys ha guanyat a Sabadell i Santa Coloma. “Un partit, en aquest cas el PSOE, que governa des de fa 20, 30 o 40 anys ciutats com les nostres, és massa temps”, ha dit, abans d’interpel·lar “la gent que estigui cansada i consideri que és tòxic i insà que un partit governi durant tant de temps una ciutat”.

Per la seva part, Gabriel Fernàndez insisteix que “no anem als barris; vivim als barris”, i assegura que proposen projectes “que impacten en la qualitat de vida de la gent, el comerç local i la dignificació dels barris del sud”. L’alcaldable subratlla la importància de treballar perquè totes les zones de la ciutat tinguin les mateixes possibilitats “i que el codi postal no condicioni la vida de ningú”.

Durant el matí els republicans han celebrat diverses trobades amb associacions de veïns (Eixample, Creu de Barberà i les Termes) i comerciants per conèixer les seves necessitats i explicar-los les propostes d’ERC. En aquest sentit, proposen reformar el mercat de Campoamor, transformar la plaça de Picasso en un espai més verd i enllaçar-los amb un passeig al carrer de Feijóo i a l’espai entre el CAP Sud i el mercat. El projecte està pressupostat en 17 milions d’euros, tal com van presentar la setmana passada.

Segona ciutat

Gabriel Rufián ha explicat  que “Sabadell és la meva segona ciutat”, ja que hi va viure des dels 25 fins als 35 anys. Un municipi molt semblant al seu “per la seva història de lluita, barreja i esperit acollidor”. Per exemple, el 28 d’abril del 2019 el republicà va votar a l’escola Ribatallada de la Creu Alta.

A l’acte d’aquest dimecres també hi han assistit la número 2 de la candidatura d’ERC a Sabadell, Sílvia Renom, i el diputat sabadellenc a Madrid Gerard Álvarez, que ha subratllat el paper d’Esquerra en l’acord amb el PSOE perquè Sabadell recuperi la Caserna quan acabi el litigi en curs i es pugui destinar a habitatge per a joves.

Comentaris
To Top