Ciutat

L’’outlet’ de CIPO continua batent rècords

14 e outlet cipo
El Mercat de Sant Joan ha tornat a acollir la cita / David Chao

La 14a edició de l’outlet de CIPO al Mercat de Sant Joan ha tornat a ser un èxit. Enguany la cita ha comptat amb un rècord de proveïdors, un total de 21, superant els 17-18 habituals. Pel que fa al volum de roba disponible, en aquesta ocasió, s’ha disposat de 4.350 peces de roba de primavera i estiu, d’home i de dona. És una xifra superior a la de l’anterior outlet, celebrada el novembre del 2022, on n’hi havia 3.500; però lleugerament inferior a les 4.635 de la primavera anterior.

14 e outlet cipo

L’edició d’enguany ha comptat amb 4.350 peces de roba / David Chao

“Hem tingut un bon volum de vendes, pensem que podem arribar a fer rècord de vendes”, ha assegurat el president de CIPO, Joan Madaula. L’objectiu d’aquest any ha tornat a girar al voltant dels 15.000 €, xifra a la qual Madaula creu que assoliran.

Projectes solidaris

Els beneficis d’aquesta edició s’han destinat a dos grans projectes. El primer és una prova pilot d’interacció amb cavalls. El segon consisteix en un programa d’art per als usuaris del Centre Ocupacional. “La idea és que els usuaris se sentin còmodes i puguin participar en les disciplines que s’adeqüin més als seus gustos”, ha assegurat Madaula.

Tot i les diverses edicions exitoses, CIPO no es planteja introduir canvis o ampliar l’espai. Segons Madaula “el projecte funciona molt bé en aquest format, no ens cal canviar. Com a molt intentarem disposar d’una altra caixa, però la resta la mantindrem”.

Comentaris
To Top