EDITORIAL

Una ciutat amb imaginació

Els contes ens deixen lliçons poderoses. N’hi ha una molta valuosa que demostra que, amb una bona imaginació, és més fàcil superar els atzucacs i arribar a finals feliços. L’autora de literatura infantil Anna Fité ho diu: els contes ensenyen com funciona la vida, amb entrebancs, superacions, persones que apareixen per ajudar, fets inesperats que canvien l’argument, patiments i alegries.

Llegir i escoltar contes aporta ales i eines als infants. El festival Vet Aquí ha arrencat per vuitè any per escampar fantasia per tot arreu.  La proposta trasllada rondallaires a autobusos que arribaran fins a l’Aplec, a supermercats, a l’hospital Parc Taulí i a llibreries. Fins dilluns, centenars d’infants aprendran a través de tota mena d’històries. Tenim sort de viure en una ciutat plena d’imaginació.

El festival de contes és el tret de sortida d’un calendari cultural a la ciutat que ens farà arribar fins a mitjans de juliol amb tota mena de propostes singulars: del Vet Aquí passarem a l’Embassa’t, per deixar pas a l’Observa i, com a traca final, el Fresc. I entremig, el XXIII Festival Internacional de Música de Sabadell, de Joventuts Musicals. No només hi ha imaginació i creativitat a cabassos, sinó també força i emprenedoria per passar-nos d’allò més bé.

Comentaris
To Top