ESPORTS

La necessitat del Cornellà s’imposa al Sabadell (1-0)

Pau Víctor ha gaudit de les millors ocasions per assolir l'empat / Lluís Franco

El Sabadell ha vist trencada la seva gran ratxa a l’RCDE Stadium. La necessitat del Cornellà s’ha imposat en un duel clau per la seva salvació. Un gol d’Alfred Planas ha estat suficient a la primera meitat. Ho ha intentat l’equip arlequinat fins al final, però sense encert en els metres finals. L’opció de la Copa del Rei es manté viva en l’última jornada després de la derrota del SD Logroñés.

L’últim desplaçament de la temporada, el més curt juntament amb el Johan Cruyff, ha tornat a demostrar la fidelitat indomable de l’afició arlequinada, que va omplir una cantonada de l’immens RCDE Stadium amb més de 500 aficionats. El seu suport, però, no va ser suficient per mantenir la gran ratxa…

Miki Lladó va anunciar algunes rotacions, però finalment s’ha quedat en retocs molt puntuals. El retorn de Sergi Puig a la porteria ha estat el més notable, juntament amb la presència d’Adán Gurdiel al carril dret després d’unes setmanes de baixa per lesió. Raúl Baena ha ocupat el lloc del sancionat Armando Corbalán fent tàndem al doble pivot amb Álex Gualda, en detriment de Sergi Altimira. El sabadellenc Sergi Garcia ha completat el capítol de novetats tornant a la seva demarcació natural deixant Alberto Fernández a la banqueta.

El Cornellà es jugava pràcticament la vida. No es pot parlar de relaxació arlequinada perquè els homes de Miki Lladó s’han acostat amb perill a la porteria de Lucas Anacker, però en algunes situacions s’ha notat la falta d’intensitat. Sergi Puig ha hagut de fer dues bones sortides fora de l’àrea. Ha replicat el Sabadell amb una clara ocasió de Pau Víctor que no ha sabut superar la sortida d’Anacker després d’una gran assistència de Cristian Herrera, qui també ha pogut marcar en una rematada que ha marxat per sobre del travesser en una acció fabricada per Sergi Garcia.

El Cornellà, en canvi, ha aprofitat la seva oportunitat en el minut 33 en una desconnexió defensiva global del Sabadell que ha permès a l’exarlequinat Alfred Planas marcar gairebé a porteria buida. Fins al descans, ja no ha passat res més. Els locals han sabut gestionar el seu avantatge sense angúnies.

Fins al final

No li agradava el que estava veient Miki Lladó i ha fet un triple canvi a la represa. Han entrat Marc Vargas, David Astals i Sergi Altimira i s’han quedat al vestidor Adán Gurdiel, Pau Resta i Cristian Herrera. De fet, ha significat també un canvi de dibuix, passant a defensar amb quatre. En contrapartida, l’objectiu del Cornellà era conservar el seu tresor. Ha fet un pas enrere, amb defensa de cinc, cedit tot el camp i la iniciativa a un Sabadell amb intenció, però escassa profunditat.

L’entrada d’Alberto Fernández ha injectat energia ofensiva i Pau Víctor ha gaudit de dues bones arribades. En la segona, molt clara, el seu xut s’ha perdut fregant el pal. L’arbitratge, molt casolà, també ha indignat a l’afició arlequinada que ha demanat un possible penal a Pau Víctor. Vladys ha estat l’última bala ofensiva de Miki per trencar l’entramat defensiu d’un Cornellà conscient que un gol del Sabadell l’enviava a la zona de descens.

No ha arribat tot i que l’equip de Miki Lladó ho ha intentat fins al final. Anacker ha estat providencial pel seu equip aturant un xut de Pau Víctor, l’home més perillós. S’ha trencat la gran ratxa arlequinada, però el Sabadell manté opcions de disputar la Copa del Rei després de la derrota del SD Logroñés al camp de l’Intercity. Això sí, necessita guanyar a Osasuna Promesas i que no ho facin Nàstic i SDL en l’última jornada de la temporada. També caldrà estar atents a altres combinacions.

FITXA TÈCNICA

Cornellà: Anacker; Kike López (Ramón Folch, m. 82), Andreu, Eliseo, Gerard, Tavares (Traoré, m. 89), Nahuel (Gil Muntadas, m. 70), Redru, Rubén Enri (Mamor, m. 70), Alfred Planas (Pere Martínez, m. 89) i Isaac Nana.

Sabadell: Sergi Puig; Guillem Molina, Pau Resta (Vargas, m. 46), César Morgado, Carrión, Raúl Baena (Alberto Fernández, m. 63), Adán Gurdiel (David Astals,m. 46), Álex Gualda, Pau Víctor, Cristian Herrera (Sergi Altimira, m. 46) i Sergi Garcia (Vladys, m. 76).

Àrbitre: Daniel Pastoriza Iglesias (Comitè gallec). Grogues: Anacker, Kike López, Gil Muntades; Carrión.

Gol: 1-0, minut 33: Alfred Planas.

Incidències: 3.522 espectadores a l’RCDE Stadium, amb més de 500 seguidors arlequinats.

FOTOS: LLÚIS FRANCO

Comentaris
To Top