EDITORIAL

Sortim a preguntar

Enmig de la campanya electoral, que estem cobrint a paper, web i a les xarxes socials, us hem volgut preguntar a través d’una enquesta quines són les vostres principals preocupacions a la ciutat per poder-les traslladar al ple municipal i al futur govern que sortirà de les urnes de les eleccions del 28 de maig. L’enquesta, que permetia votar sobre tres qüestions, extreu que la principal preocupació dels enquestats és el manteniment dels carrers i l’enllumenat públic (34,9%), seguit de la neteja viària (34,7%), la circulació i el trànsit (34,3%) i la seguretat al barri (34%). Qüestions de proximitat que, com és lògic, són les inquietuds principals dels veïns.

Són dies d’escoltar molts projectes, alguns molt ambiciosos. Està bé, però no hem d’oblidar que els principals interessos ciutadans són els que tenen a veure amb el dia a dia: que el carrer estigui endreçat, net, que estigui ben il·luminat, que passi la policia, i que ens puguem desplaçar ràpid d’un lloc a l’altre de la ciutat en cotxe i en transport públic. Això és el que més preocupa i, en conseqüència, on cal posar més esforços, en campanya i després de la campanya.

Comentaris
To Top