Oci i cultura

FOTOS | El Petit Embassa’t acosta la música al públic infantil

petit embassat
L'escenari Yeearphone ha acollit les actuacions infantils / David Chao

L’última jornada de l’Embassa’t ha estat molt més que The Tyets. I és que abans del concert dels mataronins, el recinte ha acollit una nova edició del Petit Embassa’t. El moment infantil i familiar del festival. Una cita que enguany s’ha celebrat a l’espai Yeearphone amb les actuacions de Lali Be Good, Tortell Poltrona i Ambauka.

Els espectacles han permès que els més menuts gaudissin d’una gran tarda. Els dos concerts han generat un clima molt divertit. Pel que fa a l’actuació de Poltrona, el pallasso ha aconseguit ficar-se el públic a la butxaca amb les seves bogeries. A més a més dels espectacles, l’espai reservat a les famílies també ha comptat amb una zona de jocs.

Fotos David Chao

petit embassat

petit embassat

petit embassat

petit embassat

petit embassat

petit embassat

petit embassat

petit embassat

petit embassat

petit embassat

Comentaris
To Top