Diners

Obramat obre aquest dimarts un nou magatzem a Sabadell

El magatzem, aquest dilluns, hores abans de la seva obertura al públic, durant la inauguració / A. TORRES

Sabadell comptarà des d’aquest dimarts amb una nova gran empresa a la ciutat. Obramat, dedicada a la distribució de materials al mercat de la construcció i la reforma, ha invertit 20 milions d’euros en el nou magatzem, ubicat a Sant Pau de Riu-sec. “Estem convençuts que a partir d’avui els clients d’arreu del Vallès apreciaran el treball de l’equip d’Obramat, venint a Sabadell”, ha assegurat Antonio Bullido, director general d’Obramat Espanya.

Aquest dilluns, centenars de treballadors dels magatzems pròxims al de Sant Pau, així com directius de l’empresa, van fer una inauguració a porta tancada, que va comptar amb l’alcaldessa Marta Farrés; la tinenta d’alcaldessa de desenvolupament econòmic i impuls administratiu, Montse González; i la tinenta d’alcaldessa de cohesió territorial i desenvolupament urbà, Mar Molina.

El nou punt de venda, el sisè a Catalunya, entre els quals el de Sant Quirze –de moment, s’haurà de veure com es compaginen un i altre, sense descartar cap escenari, segons fonts de l’empresa–, disposa de 8.700 m2 i donarà feina a 180 treballadors, a més de l’ocupació indirecta que se’n derivi dels serveis externalitzats. “Estem molt contents que vinguin inversions, que vinguin a casa nostra i que estiguin a gust. Des de l’administració pública no podem crear llocs de treball, però sí que podem facilitar llocs de treball i riquesa a casa nostra”, ha explicat Farrés, poc menys de dotze hores després d’aconseguir la majoria absoluta a Sabadell.

/ A. TORRES

El nou establiment oferirà més de 20.000 referències, estructurades en nou grans seccions: materials de construcció, fusta i fusteria, eines, ferreteria, electricitat, sanitari, fontaneria-calefacció, ceràmica i pintura. “L’objectiu d’aquest magatzem, juntament amb els de Sant Quirze, Terrassa i Badalona, és donar cobertura a tota la província de Barcelona i rodalia i convertir-se en un referent del sector”, ha afegit Miguel Angelo Oliveira, director d’Obramat Sabadell. Aquest nou magatzem compta amb un hort fotovoltaic a la coberta , una desena de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics o híbrids, i més de 300 places d’aparcament.

/ A. TORRES

Avui Obramat, i demà?

Amb la inauguració d’aquest magatzem dedicat a la distribució de materials al mercat de la construcció i la reforma, la pròxima gran inauguració a Sant Pau de Riu-sec serà la Toyota Material Handling, mentre que la pròxima construcció prevista serà Celestia, tal com s’ha encarregat d’assegurar Farrés: “Segurament serà l’empresa de nanosatèl·lits, que ens ajudarà a desenvolupar el Hub Aeronàutic. Tenim empreses que volen venir a instal·lar-se aquí, però per acords de confidencialitat no podem avançar res més. Posarem tota l’energia perquè això arribi a bon port”.

/ A. TORRES

Comentaris
To Top