CASTELLAR

El Mercat Municipal de Castellar engega una campanya de vals de descompte

El Mercat Municipal de Castellar celebra enguany el 15è aniversari de l’equipament, que es va inaugurar a l’actual ubicació l’any 2008. Coincidint amb la fita, l’Ajuntament i el mateix Mercat impulsen a partir d’aquest dijous, 1 de juny, una campanya per incentivar el consum a les parades amb la promoció de vals de descompte per a la ciutadania. La iniciativa consisteix en la posada en circulació de vals de descompte que es podran fer servir fins al 27 de juliol.

En aquest sentit, el funcionament d’aquesta campanya és molt similar a les promocions de vals de descompte que s’han dut a terme a Castellar els darrers dos anys amb vistes a la campanya de Nadal. En aquesta ocasió, cada ciutadà nascut abans de l’1 de gener de 2008 i empadronat a la vila fins al 15 de maig d’enguany podrà gastar fins a 15 euros i obtenir vals per valor de 30 euros.

Amb aquesta iniciativa es preveu injectar fins a un total de 40.000 euros al Mercat Municipal, dels quals 20.000 seran aportats per l’Ajuntament i els altres 20.000 per la ciutadania. Els vals són per valor de 5 i 10 euros.

Mercat de Castellar del Vallès | Lluís Franco

Mercat de Castellar del Vallès | Lluís Franco

Mercat de Castellar del Vallès | Lluís Franco

Comentaris
To Top