Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres 31 de maig a Sabadell

Les obres de la Gran Via, en portada

A poc a poc anem passant pàgina de les eleccions municipals del diumenge. La ciutat recupera algunes de les activitats que s’han vist condicionades per la celebració electoral. L’actualitat, marcada en les últimes hores per les obres de la Gran Via, que encaren la recta final.

Aquest any s’han posat en marxa sis obres, de les quals una ja ha acabat, dos més van en retard i, unes altres tres, es preveu que estiguin enllestides entre el pròxim mes de juny i agost. Els treballs se centren en la pacificació i naturalització de la Gran Via i, per aquest any, es preveu que s’iniciïn un total de deu actuacions, amb un pressupost global de 3,9 milions d’euros, un 75% dels quals finançats pels fons europeus Next Generation. Les obres les dirigeix l’Oficina Gran Via – Ripoll, liderada per Junts.

Les obres de la Gran Via encaren la recta final

El grup Blaumut ha exhaurit les entrades pel concert de cloenda del Fresc, el 13 de juliol. És el primer dels 17 espectacles del festival pel qual ja no queden localitats. La formació passarà per Sabadell amb Blaumut 10, la gira amb què celebra el desè aniversari de la publicació del seu primer disc, d’El turista. Serà una actuació pensada per al seu públic més fidel, amb un repertori de les cançons més sol·licitades pels seguidors.

El Fresc Festival exhaureix les entrades pel concert de Blaumut

Catalunya té sobre la taula acollir una planta de fabricació de prototips de microxips al costat del Sincontró Alba, a Cerdanyola del Vallès, segons ha anunciat aquest dimarts al vespre el president de la Generalitat, Pere Aragonès. En el seu discurs al Cercle d’Economia, Aragonès ha anunciat que el projecte “requereix d’una inversió de 300 milions d’euros, que hi són”, ja que es podria vehicular a través dels fons europeus.

Catalunya vol acollir a Cerdanyola una planta de microxips que requereix 300 milions d’inversió

De quins barris reben més vots els partits polítics de Sabadell? L’anàlisi del 28-M serveix per extreure algunes conclusions sobre el perfil ideològic dels veïns de cada zona de la ciutat.

GRÀFICS | De quins barris reben més vots els partits polítics de Sabadell?

Ignasi Giménez i Isabel García ‘amenacen’ amb esmicolar les xifres dels alcaldes més longeus a la comarca. El rècord absolut està en els sis mandats de Pere Bufí a Santa Perpètua.

Ignasi Giménez i Isabel García ‘amenacen’ el rècord dels alcaldes més longeus a la comarca

Comentaris
To Top