Diners

Sabadell, al 100% d’ocupació hotelera

Clients de l’hotel Verdi, aquest dimecres / V. CASTILLO

Trobar allotjament per aquest cap de setmana a Sabadell s’ha convertit en una missió impossible. Els hotels Verdi i Sabadell, del grup Catalonia, i l’hotel Urpí, han hagut de penjar el cartell de complet. Més de 370 habitacions –110 a l’hotel Sabadell, 174 a l’hotel Verdi i 90 a l’hotel Urpí– reservades amb preus que han oscil·lat entre els vuitanta i els 370 € la nit. “Esdeveniments mundials que passen a prop de Sabadell, com el Mobile World Congress, la Fórmula 1 o el Mundial de MotoGP, són molt importants per nosaltres, ja que ens permeten apujar el preu mitjà”, apunta el cap de recepció de l’hotel Sabadell, Carles Puig.

El retorn al circ de Fernando Alonso, la parròquia oranje, fervent seguidora del pilot neerlandès Max Verstappen, o els seguidors britànics de Lewis Hamilton, expliquen que l’ocupació hotelera a Sabadell estigui al 100% aquest cap de setmana.

Factors que han ajudat, en els darrers anys, a no notar l’absència d’escuderies, per exemple, la de Ferrari, quan l’any 2019 es va allotjar a l’hotel Sabadell –aleshores el Gran Premi de Barcelona es va celebrar a principis de maig–. “En general, els clients que tenim son de l’estranger, principalment britànics i neerlandesos. Després de la Covid-19, les escuderies s’han reorganitzat i ni tan sols ens han demanat cotització”, afegeix Puig.

Membres de l’escuderia Ferrari, l’any 2019 a l’hotel Sabadell / D.S.

Qui sí que tindrà mecànics allotjats a Sabadell serà l’escuderia britànica Virtuosi Racing, qui participa en el Mundial FIA de Fórmula 2 i Fórmula 4, a l’hotel Urpí. “N’hi ha que ja hi són des d’aquest dimarts, però el gruix fort arriba aquest dijous i fins dissabte. Els concerts de Coldplay i ara el Mundial de Fórmula 1, amb seguidors vinguts d’arreu d’Espanya i França, ens ha donat un bon impuls després d’una Setmana Santa que va costar”, detalla la directora de l’hotel Urpí, Maria Del Mar Santervás, qui també ha hagut de penjar el cartell de sold out.

En la mateixa línia, des de l’hotel Verdi expliquen que “divendres i dissabte no tenim disponibilitat en cap de les 174 habitacions”, amb clients vinguts d’arreu d’Europa –França, Anglaterra, Alemanya i Països Baixos–.

“El turisme esportiu ens va molt bé per al cap de setmana, ja que entre setmana tenim el client d’empresa i el cap de setmana, d’esdeveniments mundials, de waterpolo, hoquei …”, explica el director de l’hotel, Jordi Giménez.

Comentaris
To Top