EL PERSONATGE

Carta als Reis: què demanes al pròxim Govern?

Montse Gómez: “Que reparin les voreres aixecades”

La sabadellenca Montse Gómez reclama al Govern de la ciutat pels pròxims quatre anys “que reparin les voreres aixecades”. Són un problema per tots els vianants, tinguin l’edat que tinguin, ja que dificulten el pas o poden ser un obstacle, especialment per a les persones amb mobilitat reduïda. Gómez subratlla que Hostafrancs és un exemple del mal estat d’algunes voreres que creu que s’haurien d’arreglar, però apunta que es tracta d’una situació que es repeteix arreu de la ciutat.

Montse Gómez desitja que es reparin les voreres en mal estat / D.S.

A part, la veïna també desitjaria veure més arbres, i es mostra satisfeta amb el Passeig. “Per la resta estic contenta. Que facin coses i no s’estanquin ara que han guanyat”, diu.

Víctor Bártulos: “Falta connexió entre els carrils bici vells i els nous”

Viu a Can Llong i es desplaça per tot Sabadell amb bicicleta. Per això, després d’anys pedalant, Víctor Bártulos coneix ben bé l’estat dels carrils bici de la ciutat, i assegura que “falta connexió entre els vells i els nous”. Per exemple, des del seu barri fins a Castellar n’hi ha un que “a trams s’acaba i no estan lligats els uns amb els altres”. “Hi ha trams que simplement desapareixen”, apunta.

Víctor Bártulos espera que hi hagi més connexió entre els carrils bici / D.S.

Una queixa a la qual suma la manca de senyalització, tant de pintura al terra com de vertical. Una altra qüestió que trasllada al govern municipal que es preveu constituir a partir del 17 de juny és que es facin més carrils bici, perquè creu que darrerament “se’n fan pocs”. I que, en conjunt, aportin més seguretat a l’usuari, sobretot en els trams on coincideixen amb més cotxes que circulen paral·lelament.

Marc Pagès: “Espero una proposta en ferm per pacificar la Gran Via”

Per la seva part, el sabadellenc Marc Pagès centra les seves peticions al nou Govern en la mobilitat i el medi ambient. Pagès diu que “espero una proposta en ferm per pacificar la Gran Via”. Una aposta més ambiciosa que les obres que s’estan duent a terme actualment.

Marc Pagès reclama la pacificació de la Gran Via / D.S.

Pagès creu que el Govern ha d’apostar per “la mobilitat més sostenible i que es reforci el transport públic a la ciutat” per potenciar l’autobús i el ferrocarril com a alternatives al cotxe privat. Al seu parer, una cosa ha d’anar lligada amb l’altra. I, al mateix temps, hauria de tenir en compte propostes de conscienciació per “animar la gent a què el faci servir”.

Comentaris
To Top