Oci i cultura

L’Escola de Música de la Creu Alta de Sabadell actua a la final d’Eufòria

Moment de l'actuació amb Carla i els membres de l'Escola / Eufòria

La final de la segona edició d’Eufòria ha tingut participació sabadellenca. I és que l’Escola de Música de la Creu Alta de Sabadell ha actuat a la gala final. Ho han fet acompanyant a la concursant terrassenca Carla, que ha interpretat Don’t rain on my parade, del musical Funny Girl i popularitzada per Barbra Streisand. Una espectacular actuació en la qual l’orquestra sabadellenca ha mostrat els seus grans dons musicals.

A la final també hi han participat els sabadellencs Carlos i Natàlia. Tot i estar eliminats han actuat al principi de la nit. Ja que tots els concursants de l’edició han cantat i ballat Heroes, el tema amb el qual Suècia va guanyar el festival d’Eurovisió el 2015. Una presència, però, que ha estat en diferit perquè el número es va enregistrar prèviament.

Així doncs, Eufòria tanca la seva segona edició amb Jim, Carla i Alèxia al podi. Caldrà esperar a la tercera per veure si algun sabadellenc o sabadellenca obté el triomf.

Comentaris
To Top