Ciutat

El barri de Ca n’Oriac gaudeix amb la seva festa major

festa major ca n'oriac 2023
La xerinola s'ha apoderat del barri / Cedida

Les festes majors dels barris també estan arribant al nord de la ciutat. Aquest cap de setmana ha estat el torn del barri de Ca n’Oriac. Com és tradició, des del 1979, l’AV ha preparat un seguit d’activitats per fer gaudir a tot el veïnat. Tenint la revetlla popular, un cop més, com a acte principal.”Ha estat tot un èxit, volem donar gràcies sobretot al públic assistent i també als voluntaris que han organitzat la festa”, ha comentat la secretària de l’Associació de Veïns de Ca n’Oriac, Palmira.

La cita ha tornat a apostar per les entitats i artistes del mateix Ca n’Oriac. Fet que s’ha comprovat en la gran majoria d’activitats programades. Així doncs, pels carrers del barri s’han pogut veure actuacions de música en viu, activitats infantils, jocs de taula, cercavila i el correfoc de Bruixes del Nord entre altres.

Comentaris
To Top