ESPORTS

L’ex tècnic del CE Sabadell, Gabri Garcia, fitxa per la Superlliga xinesa

Gabri Garcia en la seva etapa a la Nova Creu Alta / Ll. Franco

De Sabadell a la Xina. L’extècnic del Centre d’Esports, Gabri Garcia, ha fitxat aquest divendres per l’equip Nantong Zhiyun FC de la Superlliga xinesa amb l’objectiu d’assolir la permanència. Nouvingut a la màxima categoria, ara mateix ocupa el catorzè lloc a la taula. Es converteix en el sisè entrenador espanyol en la lliga del país asiàtic.

Gabri ha arribat per substituir a l’interí Zhu Qi, qui havia agafat les regnes després de la destitució del portuguès David Patricio. El club xinès, en el seu comunicat oficial, parla d’un entrenador “molt motivador” i destaca la seva trajectòria com a futbolista en el FC Barcelona i Ajax. En la faceta tècnica, cita tots els clubs per on ha desfilat Gabri fins ara, cas de l’Andorra, Olot, Lleida i Sabadell “en la seva última aventura”, explica.

Pas efímer

L’experiència de Gabri al conjunt arlequinat va ser efímera. Va arribar de la mà del director esportiu Gerard Escoda, procedents del Lleida Esportiu, amb el repte d’afrontar una difícil temporada, de pocs recursos econòmics i moltes limitacions. De fet, la pretemporada va començar una setmana més tard per manca d’efectius. A correcuita es va poder completar la plantilla gràcies a les cessions i l’equip va oferir alts i baixos, alternant actuacions esperançadores amb altres decebedores, sobretot lluny de la Nova Creu Alta.

En l’últim tram de la primera volta, la situació va empitjorar, arran de la seva decisió de fer fins a deu canvis a l’onze per jugar a la Nueva Condomina Enrique Roca de Múrcia. La posterior derrota a Tajonar davant l’Osasuna Promesas va precipitar la seva destitució, sent substituït pel seu segon, Miki Lladó. Ara busca nous horitzons a la Xina.

Comentaris
To Top