CASTELLAR

Ignasi Giménez comença el seu cinquè mandat a Castellar

L’acte va suposar la renovació de 9 dels 21 regidors municipals respecte a l’anterior consistori

Ignasi Giménez (Som de Castellar-PSC) va ser investit alcalde de Castellar del Vallès per cinquena vegada consecutiva, segons es va decidir dissabte a l’acte de constitució del ple municipal 2023-2027 als Jardins del Palau Tolrà. L’acte va suposar la renovació de 9 dels 21 regidors municipals respecte a l’anterior consistori, després dels resultats de les eleccions municipals del passat 28 de maig que van donar la victòria per majoria absoluta a Som de Castellar-PSC.

Giménez va ser proclamat alcalde amb el suport de 12 vots davant d’uns Jardins que van aplegar uns 300 ciutadans i ciutadanes per assistir al Ple de constitució del nou Ajuntament. La resta de votacions van ser per a Dolors Ruiz (ERC), que va obtenir 4 vots, Joan Juni (Junts per Castellar), que va sumar 3 vots, Marga Oncins (CUP), que va obtenir un vot, i MIki Vilanova (Ara Toca Castella), que també va tenir un vot.

Giménez governarà amb majoria absoluta

Abans de procedir a les votacions per elegir l’alcalde, el Secretari de la Corporació, Antonio Cárceles, va presentar l’acte, que va continuar amb la constitució de la Mesa d’Edat formada pels regidors de major i menor edat, Josep Maria Calaf (ERC) i Susan Galí (ERC) respectivament, assistits pel mateix Cárceles.

A continuació, els 21 regidors del nou consistori (12 de Som de Castellar-PSC, 4 d’ERC, 3 de Junts per Castellar, 1 de la CUP i 1 d’Ara Toca Castellar) van prendre possessió del seu càrrec seguint l’ordre de llista més votada a menys votada, essent els últims a fer-ho els membres de la Mesa d’Edat.

Després de la investidura de Giménez, els caps de llista de les cinc formacions que conformen el Ple, en ordre de menor a major representació es van adreçar al públic assistent.

Ignasi Giménez: “El fracàs de la ronda Nord té un culpable clar i és ERC”

Comentaris
To Top