ESPORTS

El CE Sabadell intenta pescar en la SD Logroñés; Biel Farrés (Girona), gairebé fet

Diego Esteban (dorsal 10), espectador de luxe en la celebració del gol del Sabadell a Las Gaunas la passada temporada / Ll. Franco

L’operació-fitxatges a les oficines de la Nova Creu Alta s’hauria d’accelerar els pròxims dies, a només una setmana per començar la pretemporada. Fins ara, s’han confirmat les incorporacions del davanter Guillem Naranjo i el migcampista Carlos Beitia, que retorna al Sabadell tres anys després. Encara queden moltes posicions per omplir.

Segons informacions confirmades pel Diari de Sabadell, la direcció esportiva arlequinada hauria posat els ulls en la plantilla del SD Logroñés, la principal revelació del grup II la passada temporada. En concret, han sonat dos jugadors: el lateral dret Pablo Monroy i el migcampista Diego Esteban.

Monroy es va consolidar com una peça clau en l’engranatge defensiu, no només per la seva solidesa sinó la seva capacitat ofensiva. Té 24 anys i li han sortit diferents pretendents, entre els quals el Lugo. Sembla complicat competir econòmicament. D’altra banda, Diego Esteban, amb 22 anys, també va destacar en la faceta organitzativa en el bon futbol que feia el conjunt de La Rioja. Va disputar 32 partits i gairebé 2.300 minuts. San Fernando i Algeciras també estan interessats.

Biel Farrés, gairebé fet

Caldrà veure com evolucionen aquestes possibles operacions i altres activades des de fa setmanes. Molta feina pel director esportiu Jaume Milà en la seva cursa contra rellotge per tenir un grup de jugadors digne en l’inici dels entrenaments. A les pròximes hores, es podria confirmar la incorporació del jove central Biel Farrés, cedit pel Girona. Segons informa el periodista Nil Solà, que segueix l’actualitat del club gironí, serà una de les absències en l’inici dels entrenaments de l’equip de Michel perquè ja està pràcticament lligat l’acord amb el Sabadell.

Les bones experiències de la temporada passada amb Àlex Sala i Pau Víctor han facilitat aquesta bona sintonia entre ambdós clubs. Biel Farrés (21 anys) va iniciar-se en el club del seu poble, el Vic-Riuprimer, per fer el salt al FC Barcelona. En la seva etapa formativa també va militar en el CG Manresa i Damm abans de recalar en el Girona. La temporada passada va formar part del filial a Tercera Federació i fins i tot va disputar un partit amb el primer equip, un duel de Copa davant l’Osasuna (1-0). Tot apunta que el pròxim curs vestirà d’arlequinat per fer tàndem amb Pau Resta de moment.

Comentaris
To Top