Ciutat

Tanca la botiga Milar Brunet de la Rambla de Sabadell

Milar Brunet

La seva història es remunta a l’any 1945 i es van arribar a obrir nou botigues

78 anys després, l’emblemàtica botiga Milar Brunet abaixa la persiana i diu adeu a la Rambla de Sabadell. Forma part dels negocis que s’ha quedat sense relleu generacional i, després de fer efectiu també el tancament de l’establiment d’avinguda de Matadepera de Ca n’Oriac, ara arriba l’hora d’acomiadar-se del Centre. “És moment de jubilar-se”, explica l’Antoni Maria Brunet, propietari de l’històric negoci familiar.

La seva història es remunta a l’any 1945, quan els pares de l’Antoni Maria van decidir muntar un petit negoci al carrer de la rosa. Lo reparamos todo, resava un cartell a les portes del primer establiment. En una època de postguerra, la família comença a fer reparacions i venent ràdios a terminis. Després, el negoci va evolucionar fins a convertir-se en el que coneixem avui dia. Amb els anys, van arribar a muntar fins a nou botigues.

Milar Brunet

Antoni Maria Brunet, propietari del negoci / VÍCTOR CASTILLO

Però sense ningú que agafi les regnes, han d’abandonar el llegat familiar. També a la botiga més emblemàtica on va començar tot.  “Ja falta molt gènere a la botiga, estem rebaixant l’estoc”, sosté Brunet. El tancament, encara sine die, implicarà la pèrdua d’un nou comerç emblemàtic de la nostra ciutat. Segons les previsions del propietari, la intenció és que Milar Brunet tanqui definitivament abans que arribi el Nadal.

Més comerç sense relleu

El tancament de comerços emblemàtics amb segell sabadellenc està a l’ordre del dia: en els darrers cinc anys ha tancat el Club Gimnàs Llenas, la botiga d’electrodomèstics Ràdio Marc, la botiga Selecció Ramoneda, el Cafè Rambla, la cafeteria-restaurant Blues, la sabateria Calçats Soy, el Rubinat, Casa Guillermo, el Clarasó, La Moda o l’Herboristeria La Campana, entre d’altres.

“Aquest negoci requereix una dedicació molt gran, això planteja estar relligat a un negoci que demana una dedicació continuada”, apunta Antoni Maria Brunet. Però també apunta que el model ha anat evolucionant al llarg dels anys: “Ens hem hagut d’especialitzar cada cop més”.

Comentaris
To Top