Ciutat

Recupera les notícies més destacades de les últimes hores a Sabadell

josep-ramon-bach-teatre-principal sabadell

La cultura ha ocupat la primera plana informativa en les últimes hores a la ciutat

La cultura ha ocupat la primera plana informativa en les últimes hores a Sabadell. La situació dels teatres municipals ha d’experimentar en els pròxims mesos una revisió profunda dels diferents equipaments. N’hem fet un repàs.

Com els cotxes abans d’emprendre l’asfalt i marxar de ruta, els teatres municipals necessiten passar pel mecànic després de la temporada cultural i abans de la rentrée d’arts escèniques. La novetat més rellevant en aquest sentit serà que el Teatre Principal disposarà d’un sistema acústic del segle XXI. Però n’hi ha més.

Els teatres de Sabadell necessiten passar pel mecànic

L’Imperial i l’Eix Macià de Sabadell són a la llista de 76 cinemes de Catalunya que ofereixen entrades a només 2 euros als majors de 65 anys cada dimarts. L’únic requisit per adquirir el descompte és presentar a taquilla el DNI i acreditar d’aquesta manera l’edat. Prop de 41.000 sabadellencs es podran beneficiar del descompte, que neix d’una mesura del govern espanyol aprovada el març perquè aquest col·lectiu d’edat torni a les sales de projeccions.

Entrades de cinema a 2 euros a Sabadell per als majors de 65 anys

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil han desarticulat una banda criminal amb seu a Sabadell dedicada al robatori i el furt en empreses logístiques. Aquesta operació, coneguda com a Package SB-Takeaway i iniciada a principis del mes de juny, ha culminat amb la detenció de dos membres de la banda i la identificació d’un tercer que està actualment en recerca i captura.

Robatori massiu de 21.600 preservatius: cau una perillosa banda criminal de Sabadell

Era una de les grans prioritats de la direcció esportiva i ja és un fet. Adrián Ortolà continuarà defensant la porteria del Centre d’Esports la temporada 23/24 després d’arribar a un acord per la renovació del seu contracte. Fins ara, es pot considerar el millor ‘fitxatge’ aquest estiu.

La renovació d’Adrián Ortolà, el millor ‘fitxatge’ fins ara del CE Sabadell

Els estudiants que van fer la selectivitat 2023 ja poden consultar la primera assignació de les places universitàries per al curs 2023-2024. La publicació de l’assignació de places ha arribat un dia abans del previst inicialment.

Consulta si has accedit al grau i a la universitat que havies demanat

Comentaris
To Top