ESPORTS

El Sabadell ‘pesca’ Pablo Monroy, lateral de gran projecció del SD Logroñés

Pablo Monroy, de Las Gaunas a la Nova Creu Alta / CEDIDA

Ara, sí. Pablo Monroy, un dels laterals més cotitzats del mercat de Primera RFEF, ha acceptat el repte arlequinat i es converteix en el setè fitxatge del CE Sabadell. Fa algunes setmanes, el Diari de Sabadell ja avançava l’interès per ‘pescar’ en el SD Logroñés. No va poder ser Diego Esteban, però la insistència i paciència de Jaume Milà ha tingut recompensa en el cas de Monroy, que tenia ofertes superiors.

Monroy, de 24 anys, va formar-se al planter del CD Castellón, que el va captar procedent del col·legi Ramiro Izquierdo de La Plana. Va militar cinc temporades en el club orellut. Després, va passar per les categories inferiors del Valencia i Vila-real, amb el qual arribaria a jugar en el juvenil i el filial. Va fer el salt a l’Acero de Tercera Divisió la temporada 19/20 i el Talavera seria el següent destí, a Segona B i Primera RFEF.

La passada temporada va convertir-se en una peça cabdal en el conjunt de La Rioja. Destaca per la seva intensitat defensiva i, sobretot, la capacitat de recorregut pel seu carril dret, arribant amb facilitat a l’àrea rival. De fet, en el partit contra el Sabadell, a Las Gaunas, va protagonitzar un parell d’ensurts a Ortolá. Va disputar 33 partits, fent un gol. Ara, el Sabadell vol aprofitar la seva qualitat i explotar la seva enorme projecció.

Centrals: Biel Farrés… i Amelibia

A les pròximes hores s’espera confirmar la cessió oficial del central Biel Farrés per part del Girona i també ha sonat el nom d’un altre central, aquest molt més experimentat: Jon Ander Amelibia do Nascimento, nascut fa 29 anys a Getxo, però amb doble nacionalitat: espanyola i brasilera. Acumula una notable trajectòria entre Amorebieta, UD Logroñés, Ebro, San Fernando i Cultural Leonesa els dos últims anys, jugant 33 partits la passada temporada. Podria ser el punt d’experiència que demana Miki Lladó. El mercat està calent.

Comentaris
To Top