Ciutat

El programa de la Festa Major de Sabadell 2023, en PDF

Flashy Ice Cream

El Carlos, d”Eufòria’, és el pregoner i cap de cartell d’una celebració en què també actuaran Dorian i Buhos, entre d’altres

Els Flashy Ice Cream, a la Festa Major del 2022 / D.S.

La Festa Major de Sabadell del 2023 ja està aquí. Se celebrarà del divendres 1 al dilluns 4 de setembre, amb la tradicional prèvia del dia abans, en aquest cas, dijous 31 d’agost. La principal celebració de la ciutat sempre és el cap de setmana després del primer divendres setembre.

Enguany, els pregoners seran els sabadellencs Carlos i Natàlia, exconcursants del programa musical Eufòria de TV3. I el Carlos serà, precisament, un dels caps de cartell. Actuarà dissabte a les 22 h a l’Eix Macià, i s’espera que el concert compti amb convidats sorpresa. Darrere seu actuarà Dorian (23.30 h). Diumenge, al mateix lloc i a les 23.30 h, serà el torn de Buhos.

Aquests només són alguns exemples de les més de 300 activitats què conformen el programa de la Festa Major de Sabadell 2023, un document que us podeu descarregar en PDF fent clic aquí i llegir-lo a continuació.

Programa de la Festa Major de Sabadell 2023 by diaridesabadell on Scribd

Festa Major Sabadell 2023: pregó, caps de cartell i totes les novetats

Comentaris
To Top