Ciutat

Nova onada de calor a la vista: les temperatures tornaran a l’alça a Sabadell

Els termòmetres tornaran a superar els 30ºC

Després de diverses jornades de treva, amb un ambient més suau que fins i tot han comportat precipitacions a Sabadell, la ciutat es prepara per viure una nova onada de calor, la primera del mes d’agost. L’increment de les temperatures es preveu justament després d’un cap de setmana en què les pluges podrien remullar els carrers puntualment.

Així, especialment a partir del pròxim dimarts, els termòmetres es tornaran a enfilar per sobre dels 30 graus, segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya. L’anterior episodi de calor intensa va arribar la setmana del 17 de juliol. Segons dades de l’estació automàtica Sabadell-Parc Agrari, del Servei Meteorològic de Catalunya, el termòmetre va registrar el dimarts 18 un pic màxim entre les 11.30 h i les 12.00 h, arribant fins als 41 ºC de temperatura. Fins aleshores, només en una ocasió s’havia superat el llindar dels 41 graus, registrats el passat 28 de juny del 2019. Caldrà esperar per veure si el mercuri torna a pujar fins a xifres tant altes.

La calor deixa temperatures de rècord a Sabadell

Comentaris
To Top