Vallès

Mor un motorista en una col·lisió frontal amb un turisme a la C-55

Es tracta d’un home de 53 anys, veí de Viladecavalls

El Servei Català de Trànsit va informar dijous de la mort d’un motorista en un accident de trànsit a la C-55 a l’altura del punt quilomètric 26 a Manresa. Es tracta d’un home de 53 anys, veí de Viladecavalls. Els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes de l’accident, una col·lisió frontal entre una motocicleta i un turisme.

Arran de la incidència s’han activat dues patrulles de Mossos i dues dotacions de Bombers i del SEM. Inicialment les autoritats han tallat la C-55 a Manresa en tots dos sentits i al migdia només restava tallada la via en sentit sud. S’han fet desviaments cap a la C-16, fet que ha provocat dos quilòmetres de retenció en ambdós sentits. Ara la via ja està reoberta.

Segons dades provisionals del SCT, amb aquesta víctima ja són 97 les víctimes mortals enguany a les carreteres catalanes. Trànsit recorda que el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit.

Comentaris
To Top