ESPORTS

L’exarlequinat Sergi Altimira fitxa pel Betis

Sergi Altimira

La vida de Sergi Altimira ha canviat per complet en tan sols un estiu. I és que l’exjugador arlequinat acaba de fitxar pel Betis, equip de primera divisió que també disputarà l’Europa League la pròxima temporada. Tot això després d’abandonar el Getafe, equip pel qual va fitxar a principis d’any i amb el que només ha jugat uns quants partits aquesta pretemporada.

El Betis ha anunciat el seu fitxatge a les seves xarxes socials / Real Betis

El fitxatge del migcampista els ha costat als verd i blancs 1,5 milions d’euros. Una inversió propiciada per Ramon Planes, director esportiu del Betis i que prèviament ho havia estat al Getafe. De fet, va ser Planes qui va portar Altimira al conjunt madrileny, i ara el farà jugar al Benito Villamarín. Així doncs, el de Cardedeu signa fins al 2028. Un bon fitxatge pel Betis que, a més a més els ha sortit barat. Ja que el 15 d’agost el preu d’Altimira hauria pujat a una clàusula de 15 milions.

L’operació també repercutirà al Centre d’Esports, que rebrà diners pels drets de formació del futbolista.

Partit de presentació

Continuant amb l’actualitat arlequinada, els de Miki Lladó han anunciat aquest divendres al vespre la data del partit de presentació. Els arlequinats s’enfrontaran a l’Eivissa el pròxim dijous a les 18:30 h a La Nova Creu Alta. Una bona oportunitat perquè l’afició pugui veure les noves incorporacions d’aquesta temporada. Abans, però, el Sabadell s’enfrontarà al Badalona Futur en una nova ronda de la Copa Catalunya. El partit es jugarà aquest diumenge a les 20 h al Municipal de Badalona.

Comentaris
To Top