Ciutat

Vídeo | Així va ser el pregó de la Festa Major de Sabadell

El Carlos i la Natàlia al moment dels parlaments / David Chao

El Carlos i la Natalia d”Eufòria’ han marcat l’inici oficial de la Festa Major de Sabadell. Amb el seu pregó, els dos artistes han despullat la seva ànima, han parlat de les inquietuds i frustracions dels artistes que comencen a fer carrera. 

També han destacat la importància de lluitar pels somnis i han reivindicat la ciutat i tots els seus barris. A continuació, han mostrat el seu talent musical davant una plaça plena de gom a gom. Un gran vespre que ha culminat amb un espectacle de dansa i acrobàcies davant de la façana de l’Ajuntament.

A continuació adjuntem el videoresum del pregó, el trobareu també als nostres perfils d’InstagramTikTok(@diaridesabadell).

Comentaris
To Top