FESTA MAJOR

La cercavila es fa esperar, però acaba omplint els carrers de foc

/ V. CASTILLO

Centenars de sabadellencs han sortit als carrers de la ciutat per viure una cercavila infernal que ha començat mitja hora més tard del previst. El motiu, segons els diables de la Creu Alta i les Bruixes del Nord, ha estat una suposada agressió sexual, i que ha suposat que ambdues colles decidissin fer un pas al costat en primera instància. Si bé és cert que un cop iniciada la cercavila infernal s’hi han acabat afegint.

Cap a quarts de deu, i al ritme dels tambors, els diables de les diverses colles presents –Ball de Diables de Sabadell, les Forques de Can Deu, Mulafocs i els Sentinelles d’Arkëmis i el Drac Baldomero–, juntament amb els Pastors d’Onga i els Diables Sa Forcanera de Blanes, colles convidades en l’edició d’enguany, han recorregut alguns dels principals carrers del barri de la Creu Alta i del Centre. Petits i grans, equipats per a l’ocasió, han gaudit d’una cercavila que ha acabat al Mercat Central, amb la traca final del Mercat del Foc.

Fotos Víctor Castillo

Comentaris
To Top