Ciutat

La Crida es compromet a repintar el mural d’Andrés Estellés del parc de Catalunya

Ofrena floral per la. Diada de Catalunya /VICTÒRIA ROVIRA

La frase del mural del poeta, “Assumiràs la veu d’un poble i serà la veu del teu poble”, s’ha anat esborrant amb el temps i és gairebé il·legible

La Crida per Sabadell s’ha compromès a “repintar i dignificar” el mural de Vicent Andrés Estellés del parc de Catalunya. La formació anticapitalista ho ha fet saber a través d’un vídeo difós a les xarxes socials, on ha reblat que “hem demanat repetides vegades al govern del PSC que el torni a repintar”. La frase del mural del poeta, “Assumiràs la veu d’un poble i serà la veu del teu poble”, s’ha anat esborrant amb el temps i és gairebé il·legible.

La Crida pretén tenir-lo enllestit de cara a l’any vinent, quan es commemorarà el centè aniversari del poeta Valencià. “Quan vam governar vam voler donar un valor especial al parc de Catalunya, el lloc on se celebra l’ofrena de la Diada de Catalunya a Sabadell, amb aquesta frase”, apunta Anna Lara, número 1 de la formació, en el vídeo.

Comentaris
To Top