CASTELLAR

Mor un home a Castellar en caure d’una atracció muntada per la Festa Major quan el recinte estava tancat

L’Ajuntament ha informatque la víctima ha accedit al recinte sense autorització i “desobeint els advertiments dels vigilants”

Un home de 35 anys va morir aquest dimarts a la tarda a Castellar del Vallès després de caure d’una atracció instal·lada a l’espai Aventura’t per la Festa Major de la vila. Segons han informat fonts municipals, l’accident mortal va tenir lloc al voltant de dos quarts de cinc de la tarda, quan el recinte, ubicat a  la plaça de la Fàbrica Nova, estava tancat al públic.

L’Ajuntament de Castellar va manifestar a través d’un comunicat que la víctima havia accedit al recinte “sense autorització i, desobeint els advertiments dels vigilants del recinte, s’ha enfilat a una atracció i ha caigut a terra des d’una alçada considerable“. L’home va patir traumatismes múltiples i va ser ingressat en estat crític a l’Hospital Parc Tauli, on finalment va morir. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per esclarir les causes del fatal incident.

El consistori castellarenc ha lamentat el tràgic desenllaç i ha traslladat el seu condol als familiars i amics de la víctima. L’activitat de l’Espai Aventura’t va quedar suspesa durant la tarda a conseqüència del succés. Tot i així, el castell de focs es va celebrar amb normalitat posteriorment.

Comentaris
To Top