Ciutat

Sabadell participarà a la Setmana Europea de la Mobilitat

Un home passeja en bicicleta per l'avinguda de la Concòrdia / ÓSCAR ESPINOSA

La cita anual persegueix promoure hàbits de transport més sostenibles, segurs i saludables

Activitats familiars i infantils, exposicions i xerrades formen part del programa amb què Sabadell celebra enguany la Setmana Europea de la Mobilitat. Un conjunt d’activitats que començaran aquest dissabte, dia 16 i que es perllongaran fins al dia 22. Es tracta d’una cita anual que persegueix promoure hàbits de transport més sostenibles, segurs i saludables.

La bicicleta serà una altra de les protagonistes d’aquesta setmana. El dissabte 16 de setembre, a la plaça del Doctor Robert, hi haurà activitats infantils i familiars d’11 a 14 h, i de 17 a 20 h. Els nens i nenes d’entre 3 a 12 anys participaran em un gimcana i circuit d’obstacles. En aquesta mateixa plaça s’instal·larà un espai d’inspecció tècnica de bicicletes de manera que qui vulgui aprendre a arreglar les avaries de la seva bici podran portar-la i rebran instruccions per fer-ho.

Al llarg de la setmana el Casal Pere Quart acollirà diferents xerrades relacionades amb la mobilitat sostenible a càrrec d’experts en cada àmbit.

La Setmana Europea de la Mobilitat, que celebrarà la seva 21a edició, sumarà la participació d’un total de 252 municipis. Tot i així, aquesta xifra es podria incrementar ja que fins els municipis s’hi poden adherir fins al mateix dissabte.

Comentaris
To Top