Diners

Tret de sortida a les jornades per a inversors

En el marc del programa CambrAccelera, la Cambra de Comerç ha organitzat unes sessions informatives i de networking per a tots aquells que vulguin entendre i/o aprofundir en la inversió en start-ups. En concret, es tracta d’un cicle de dues jornades presencials a la Cambra de Comerç a través de les experiències dels principals business angels de l’ecosistema emprenedor.

La sessió del dijous 21 de setembre, sota el lema detectar, valorar i invertir en start-ups de l’ecosistema actual, constarà de tres xerrades: Trobar oportunitats d’inversió a start-ups, Entendre com s’analitza una start-up i Construir i diversificar un portfoli de start-ups, a càrrec d’Urs Rothmayr (Co-Founder i Managing Partner COREangels), Ernest Sánchez (Managing Partner Nucli & Nekko Capital) i Rubén Ferreiro (Co-Founder LANAI Partners), respectivament.

De cara al programa de la sessió del dimarts 10 d’octubre, i per títol Funcionament i aspectes legals de l’ecosistema inversor a Espanya, també se celebraran tres xerrades: Evolució de la figura del business angel i el seu paper a l’ecosistema, Aspectes legals de la inversió en start-ups i Aprenentatges fiscals invertint en start-ups, a càrrec de Carlos Blanco (Co-Founder d’Encomenda VC i Chairman de Nuclio), Pablo Mancía (Partner i Co-Founder Delvy) i David Miranda (Partner Osborne Clarke), respectivament. Ambdues sessions clouran amb un networking entre ponents i assistents.

Comentaris
To Top