Ciutat

El documental del ‘cas Mercuri’ s’estrena a TV3

cas mercuri
Imatge promocional del programa / Sense Ficció

El documental del ‘cas Mercuri‘, anomenat ‘Els residus del Mercuri‘ arriba a TV3. Concretament al programa ‘Sense Ficció‘, que emetrà el treball de Clàudia Mas i Mar Milà i sota la direcció de fotografia i muntatge, d’Àlex Verdejo aquest dimarts a les 23:05 h.

Una cinta de poc més d’una hora, en què alterna la ficció, amb els intèrprets Laia Artigas i Pep Planas que figuren filla i pare, i treballador de la concessionària, amb la realitat. Un joc que serveix per narrar tot el recorregut cronològic d’aquesta causa i que comença amb un retrat de la figura de l’exalcalde Manuel Bustos, d’ençà que s’imposa per sorpresa a les eleccions de 1999 i fins que entra a presó. Un repàs sobre els fets i, en especial, sobre la peça 28.

D’aquesta manera el documental, que ja es va estrenar el passat 29 de novembre a l’Imperial, arribarà a les televisions de tot Catalunya.

‘Els residus del Mercuri’: les claus d’un cas que assalta la gran pantalla

Comentaris
To Top